Admarkt specialist

Wist je dat bezoekers van Marktplaats zowel op zoek zijn naar tweedehandse als nieuwe producten? Marktplaats verwelkomt 7,3 miljoen unieke bezoekers per maand waarvan 40% op zoek is naar nieuwe producten. Met ruim 1,3 miljoen bezoekers per dag is het bereik op Marktplaats groot onder een doelgroep met een duidelijke koopintentie. Dit biedt kansen voor ondernemers die de verkoop van producten of diensten willen stimuleren. Of AdMarkt het juiste adverteerplatform voor jou is en hoe onze AdMarkt specialisten voor jou aan het werk gaan lees je hieronder.

Adverteer via AdMarkt

Met behulp van AdMarkt verschijnen jouw advertenties bovenaan de zoekresultaten. Deze topposities vallen direct op en worden vaker bekeken dan reguliere advertenties. De kracht van AdMarkt is dat bezoekers een duidelijke koopintentie hebben. Voor het maximale resultaat stellen wij uw campagne zo in dat advertenties alleen getoond worden aan bezoekers met een koopintentie voor jouw producten.

Waarom adverteren op Marktplaats?

  • Groot bereik: 1,3 miljoen bezoekers per dag.
  • Gericht adverteren: speel in op de koopintentie van de bezoekers en zie de verkoop stijgen.  
  • Flexibel adverteren: begin vandaag en stop wanneer je wilt.
  • Optimaal rendement: trek meer bezoekers naar je website wat tot meer verkopen of leads zorgt.

Heldere tarieven

Adverteerders betalen per klik (CPC) en stellen per zoekwoord een bod in. De hoogte van het bod is één van de bepalende factoren voor de ranking van de advertentie en het aantal vertoningen. Hoeveel geld je minimaal moet bieden op een zoekwoord hangt af van de concurrentie. Met veel zorgvuldigheid selecteren wij de zoekwoorden. Zo houden we de advertentiekosten voor jou beperkt.

Hoe ziet een Admarkt advertentie er uit?

Klikt een bezoeker op een advertentie dan wordt hij doorverwezen naar de advertentiepagina. De advertentie in de zoekresultaten verschilt niet veel van reguliere advertenties en bestaat uit een titel, een korte omschrijving, de prijs en een afbeelding. Middels het woord ‘topadvertentie’ wordt er onderscheid gemaakt tussen een betaalde en gratis advertentie.

Vanuit deze advertentie wordt naar de advertentiepagina verwezen. Hier is ruimte voor een uitgebreide productomschrijving, meerdere productfoto’s, een prijsvermelding, contactgegevens en een verwijzing naar je eigen website of webwinkel.

Maak kennis met onze werkwijze

Voor het realiseren van een succesvolle AdMarkt campagne doorlopen wij verschillende stappen zoals het vinden van de juiste zoekwoorden, het opstellen van advertentieteksten en het instellen van biedprijzen per zoekwoord. Als de AdMarkt campagne eenmaal online staat kunnen we de optimalisatie ervan volledig uit handen nemen.

  1. Rubriek kiezen en zoekwoorden bepalen: het vinden van de juiste zoekwoorden is ontzettend belangrijk en vormt de basis van jouw campagne. Vandaar dat onze specialisten hier veel tijd aan besteden. Zo zorgen we ervoor dat je advertentie alleen getoond wordt aan potentiële kopers en houden we de advertentiekosten laag.
  2. Advertentietekst opstellen: op basis van de titel, omschrijving, prijs en de afbeelding beslissen bezoekers of ze op jouw advertentie klikken. Wij besteden veel aandacht aan het schrijven van effectieve advertentieteksten om bezoekers te overtuigen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.
  3. Bieden op zoekwoorden: Onze specialisten stellen de biedingen voor je in. Zo profiteer je van hoge rankings, veel vertoningen en lage kosten per klik.
  4. Optimalisatie van de campagne: op basis van de statistieken voeren we constant verbeteringen door. Zo halen we het maximale uit jouw budget!

Ben je enthousiast geraakt over adverteren op Marktplaats en ben je benieuwd hoe AdMarkt voor jou meer sales oplevert? Met onze kennis en expertise profiteer je met minimale inspanningen van het beste resultaat. Maak hier een afspraak met een van onze AdMarkt specialisten. De koffie staat klaar!

Schuiven naar boven