Online marketing bureau

Van advertentieruimte inkopen in de krant zonder te weten wat de return on investment (ROI) is tot gericht een niche doelgroep bereiken met online advertenties en een duidelijk inzage in de ROI. Er is veel veranderd de afgelopen jaren in de reclamewereld. Zonder deze veranderingen hadden wij niet bestaan. Wat doet een online marketing bureau precies? En hoe kunnen wij je helpen met meer bezoekers en meer conversies?

Waarom beginnen met online adverteren?

In vergelijking met traditionele marketing biedt online adverteren veel voordelen. Je leest ze hieronder:

  1. Gericht doelgroep bepalen: als adverteerder bepaal je zelf aan wie de advertentie getoond wordt. Definieer je doelgroep op basis van demografie, gedrag en interesses. Ook is het mogelijk om ex-bezoekers opnieuw te bereiken middels remarketing.
  2. Return on Investment: in het verleden wisten we niet wat een advertentie in de krant opleverde. Met online adverteren weet je precies hoeveel geld een lead, aanmelding of verkoop gekost heeft.
  3. Online adverteren is goedkoper: doordat het aanbod van advertentieruimte op het internet groter is dan in klassieke media is online adverteren een stuk goedkoper.
  4. Live resultaten bekijken: bij online adverteren heb je altijd inzicht in de resultaten. Op basis van deze resultaten voeren onze specialisten verbeteringen door.
  5. Interactie met bezoeker: bij online adverteren heb de mogelijkheid om een interactie aan te gaan met de ontvanger. Zo kun je ze een vraag stellen of ze aanmoedingen je Facebook pagina te liken. Dit is niet mogelijk bij klassieke marketing.

Wat zijn de online advertentiemogelijkheden?

Ons online marketing bureau werkt met verschillende partijen samen. Via de onderstaande partijen bieden wij online advertentieruimte aan.

Google AdWords

AdWords is één van de bekendste aanbieders van advertentieruimte. Via AdWords kun je adverteren in de volgende netwerken:

 • De zoekmachine van Google
 • Partnerwebsites van Google, zoals Nu.nl, Telegraaf.nl en Gmail.com
 • Google Shopping
 • YouTube
 • Google Play Store

Hier leggen we van A tot Z uit hoe we een AdWords campagne voor je opzetten.

Admarkt op Marktplaats

Via Admarkt kom je met een topadvertentie bovenaan de resultatenlijst te staan. Bij relevante zoektermen word je advertentie boven alle andere advertenties weergeven. Dit zorgt voor een groter bereik en dus meer bezoekers naar je website. Het voordeel van Admarkt is dat bezoekers een hoge koopintentie hebben. Maandelijks wordt Marktplaats.nl 8,3 miljoen keer bezocht door koopgerichte en unieke bezoekers die op het punt staan een product of dienst aan te schaffen.

Benieuwd hoe onze specialisten meer bezoekers en verkopen realiseren door advertentieruimte in te kopen op AdMarkt? Lees hier hoe onze specialisten ter werk gaan. 

Social media adverteren

Ons online marketing bureau heeft ervaring en kennis met adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Onze specialisten kijken naar je targets en doelgroep en stellen op basis hiervan een social media advertentie plan op. We helpen je met de uitvoering van campagnes zoals het aanmaken van advertenties en de optimalisatie ervan. Het grote voordeel van sociale media advertenties is dat je heel gericht adverteert. Hoe relevanter de advertentie hoe meer mensen erop gaan klikken. Benieuwd hoe je succesvol adverteert op sociale media netwerken zonder onnodig euro’s te verliezen? Meer lees je hier

Retargeting via Adcrowd

Het kost veel tijd en energie om bezoekers naar je website te krijgen. Als ze dan eenmaal op je website zijn wil je niet dat ze je website zonder een transactie te maken verlaten. Gelukkig biedt retargeting via Adcrowd uitkomst. Met deze vorm van adverteren worden advertenties getoond aan bezoekers die je website eerder verlaten hebben. Wij zorgen ervoor dat advertenties automatisch ingevuld worden met producten die bezoekers eerder op je website hebben bekeken. Zo houden we de relevantie extreem hoog wat gegarandeerd succes oplevert.

In eerste instantie kan retargeting wat ingewikkeld lijken. Lees hier hoe het werkt en wat voor toegevoegde waarde het voor jou kan hebben. 

Onze advertenties zijn:

 • Converterend: wij streven altijd naar een hoge klikfrequentie. Dit is de verhouding tussen het aantal vertoningen van de advertentie en het aantal keer dat er op geklikt is. Door advertenties constant te optimaliseren en te verhogen wordt het mogelijk om een hoge klikfrequentie te realiseren. Meer bezoekers naar je website dus!
 • Gericht op het behalen van jouw doelstelling. Elke doelstelling verdient een andere aanpak. Wil je de naamsbekendheid van je merk verbeteren of simpelweg meer verkopen realiseren? Dan maken onze specialisten hier een plan op maat voor.
 • Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten: als online marketing bureau kennen het belang van mobiele optimalisatie als geen ander. Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie op elk apparaat goed getoond wordt. Met ons weet je zeker dat je niet onnodig bezoekers misloopt.
 • Inzage in de resultaten: wekelijks of maandelijks (wat wenselijk voor jou is) stellen we een rapportage op en komen we met verbeterpunten. Vervolgens doen we hard ons best om deze verbeterpunten door te voeren. Bij ons weet je altijd wat online adverteren je oplevert.

Samenwerken?

Graag kijken we samen met jou naar de huidige situatie en geven we vrijblijvend advies voor verbeterpunten. Met onze expertise zijn we in staat de pijnpunten snel te vinden. Benieuwd wat de pijnpunten van jouw online marketing strategie is? Neem dan hier contact op met een van onze online marketing specialisten.

Schuiven naar boven