Partners

Bij de opzet en optimalisaties van online campagnes gebruiken wij verschillende tools. Dit kan bijvoorbeeld software zijn om de resultaten van de campagne te meten. Op deze pagina vind je een overzicht van de tools en advertentiemogelijkheden die we graag gebruiken.

WordPress

WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je een website bouwt en onderhoud. 50 – 60% van de websites wereldwijd is met WordPress gebouwd. Onze specialisten hebben veel ervaring met dit platform, zodat we onze klanten op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Zo bouwen we nieuwe landingspagina’s of passen we bestaande pagina’s aan. WordPress is gratis te gebruiken. Er zijn zowel gratis als betaalde templates.

WooCommerce

Dit is een webwinkel plugin compatibel met WordPress. Een groot deel van onze klanten maakt gebruik van WooCommerce. Het voordeel van WooCommerce is dat het dezelfde interface heeft als WordPress. Onze specialisten kennen WooCommerce door en door wat het makkelijker voor ons maakt om snel wijzigingen door te voeren of een retargeting advertentiecampagne in te zetten.

AdWords

Via AdWords kan advertentieruimte worden ingekocht in de zoekmachine, Google Shopping, het displaynetwerk van Google, YouTube en de Google Play Store. Het bereik via AdWords is groot en bovendien kan er heel gericht geadverteerd worden. Zowel een tekstadvertentie in de zoekresultaten, een banner op partnerwebsites van Google en een video advertentie behoren tot de mogelijkheden. Bij AdWords worden er kosten per klik of per 1.000 vertoningen in rekening gebracht.

Adcrowd

Adcrowd is een aanbieder van retargeting advertentieruimte. De kracht achter retargeting marketing is dat verloren bezoekers middels een advertenties verleidt worden om terug te keren naar de website. Wij werken samen met Adcrowd, omdat ze een groot netwerk aan websites hebben waarop geadverteerd kan worden, waardoor het mogelijk is om 98% van de internetgebruikers te bereiken.

Affiliate netwerken

Er zijn verschillende affiliate netwerken waarmee we samenwerken:

  1. Daisycon
  2. TradeTracker
  3. Performance
  4. Affilinet
  5. Bol.com Partnerprogramma

Elk netwerk heeft zijn eigen aanbod met adverteerders. De meeste adverteerders stellen meerdere banners en logo’s beschikbaar die de publishers gebruiken om het aanbod te promoten. Ook is het mogelijk om via een tekstlink of product feed naar de pagina van de adverteerder te verwijzen. De keuze voor partnerprogramma’s laten we volledig van jouw wensen en budget afhangen.

Google Analytics

Met Google Analytics meten we de resultaten van een landingspagina. Zo beoordelen onze specialisten hoe goed bezoekers converteren, hoe lang ze gemiddeld op de website blijven en waar ze precies afhaken. Het observeren van het gedrag van bezoekers is erg leerzaam en maakt het mogelijk om gerichte website optimalisatie toe te passen. Onze klanten krijgen altijd de inloggegevens van Google Analytics. Zo kun je altijd met ons meekijken!

Admarkt

Admarkt biedt advertentieruimte aan op Marktplaats.nl. Wij helpen klanten met de opzet, het beheer en de optimalisatie van hun Admarkt campagnes. Markplaats.nl wordt maandelijks 8,3 miljoen keer bezocht door unieke en koopgerichte bezoekers. Met koopgerichte bezoekers bedoelen we mensen die op de hoogte zijn van hun behoeften en gericht op zoek gaan om deze te bevredigen. Bij hun bezoek aan Marktplaats.nl hebben ze de intentie om iets te kopen. Dit maakt adverteren op Admarkt erg geschikt voor webwinkeliers.

Zoekwoordplanner

De zoekwoordplanner van Google is handig voor het vinden van zoektermen. Zo geeft het informatie over het zoekvolume en de concurrentie per zoekwoord. Met behulp van de zoekwoordplanner voeren we een zoekwoord analyse uit en zorgen we ervoor dat je altijd de beste prijs betaalt.

Facebook en Instagram ads.

Via de sociale netwerken Facebook en Instagram helpen wij klanten met online adverteren. Het voordeel van Facebook en Instagram is dat je heel gericht adverteert op basis van demografie, het gedrag en de interesses van je doelgroep. Door de hoge relevantie wordt er veel op de advertenties geklikt. Het is mogelijk om te adverteren middels een tekstadvertentie, afbeelding, banner, een vraag stellen of een video.

Schuiven naar boven