Veelgestelde vragen

Staat je vraag niet op deze pagina vermeldt? Neem dan hier contact met ons op.

Algemene vragen

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons bereiken per e-mail op info@onlinemarketingassistent.nl of telefonisch op 0514-593879. Ook zijn wij via WhatsApp bereikbaar!

Kan ik jullie ook ontmoeten?

Dit is mogelijk! Neem hier contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Zijn er ook referenties van klanten beschikbaar?

Op deze pagina vind je referenties van onze klanten. Ook kunnen we je in contact brengen met één van onze tevreden klanten.

In welke branches hebben jullie ervaring?

Onze diensten zijn toepasbaar op vrijwel iedere branche. Van sportkleding tot de verkoop van luxaflex. Wij hebben online campagnes opgezet voor bedrijven uit vijftig verschillende branches.

Waarom is online adverteren een goede investering?

Ten eerste is het mogelijk om heel gericht te adverteren. De advertentie is hierdoor relevant voor degene die hem te zien krijgt. Ten tweede is de return on de investment (ROI) makkelijk uit te rekenen. Zo weet je precies wat je per sale, aanmelding of lead betaald hebt.

Online adverteren

Van welke advertentiemogelijkheden maken jullie gebruik?

Wij kopen advertentieruimte in via AdWords, adcrowd, Facebook en Instagram, LinkedIn, Admarkt en op affiliate websites. Lees hier meer informatie over onze diensten.

Welke advertentiemogelijkheden zijn voor mij geschikt?

Goede vraag! Dit hangt van je aanbod, doelgroep, doelstellingen en budget af. Zo zijn Google Shopping en Adcrowd goede adverteer tips voor webwinkeliers die meer omzet willen realiseren, maar zal je eerder sociale media advertenties inzetten wil je de naamsbekendheid van je bedrijf of website verhogen.

Kan ik zelf de resultaten van de advertenties inzien?

Uiteraard. Dat is de kracht achter online adverteren. Op elk moment van de dag kun je zelf inloggen en de statistieken van je advertenties bekijken.

Ontwerpen jullie ook banners?

Ja! Het is mogelijk om een logo, huisstijl en banner door onze ontwerpers te laten ontwikkelen. Onze banners hebben een duidelijke call to action, sluiten goed aan bij je huisstijl en zijn in verschillende formaten te gebruiken.

Hoeveel kost online adverteren?

Aanbieders van advertentieruimte werken met biedprijzen. Als adverteerder breng je een bod uit per klik of per 1.000 vertoningen. In sommige branches zoals autoverzekeringen is adverteren vanwege de hoge concurrentie duurder. In overleg met jou stellen onze specialisten een dagbudget voor je in. Zo weet je van te voren hoeveel geld je kwijt bent.

Zijn mijn advertenties ook geschikt voor mobiele apparaten?

Onder mobiele apparaten verstaan wij smartphones, wearables en tablets. Mobiele gebruikers hebben andere behoeften dan mensen die de desktop gebruiken. Je kunt zelf bepalen of je je advertentie aan mobiele gebruikers wilt laten zien of niet. Dit hangt van je doelgroep af.

Optimaliseren jullie de advertenties ook?

Ja! Onze specialisten helpen klanten met de opzet, beheer en optimalisatie van online advertenties. Zo kijken we naar de huidige statistieken en voeren we gericht verbeteringen door. Dit kan bijvoorbeeld het aanpassen van advertentieteksten zijn of het toevoegen / verwijderen van zoekwoorden.

Helpen jullie ook met het bouwen van landingspagina’s?

De bezoeker belandt vanuit de advertentie op de landingspagina. De resultaten van een campagne worden grotendeels bepaalt door de content en de inrichting ervan op de landingspagina’s. De bezoeker maakt hier de beslissing of het klant gaat worden of niet. Wij laten je niet in de kou staan als het gaat om het bouwen van een landingspagina’s of het aanpassen ervan.

Wat is retargeting precies?

Middels retargeting bereik je mensen die je website in het verleden bezocht hebben. Deze bezoekers noemen we vaak ex-bezoekers of verloren bezoekers op onze website. Tijdens het surfen op willekeurige websites krijgt de ex-bezoeker advertenties met jouw producten te zien. Nog nooit eerder was het mogelijk om zo gericht te adverteren. AdWords en Adcrowd bieden retargeting aan.

Heb ik een banner nodig?

Bij display advertising is het hebben van een eigen banner handig. Bij deze vorm van adverteren wordt er een banner getoond op websites die door je doelgroep bezocht worden. Of dit kan een banner op sociale netwerken zoals Facebook zijn. Heb je geen banner dan kunnen onze ontwerpers deze voor je ontwikkelen. Ook is het mogelijk om automatisch een banner aan te laten maken door AdWords. De mogelijkheden zijn dan wel beperkt.

Hoe kan ik adverteren in Google?

Via Google AdWords kun je adverteren in de zoekmachine van Google of in het display netwerk. Het display netwerk bestaat uit websites die door je doelgroep bezocht worden.

Wat is affiliate marketing?

Bij affiliate marketing worden jouw diensten of producten gepromoot door publishers die een commissie voor iedere conversie ontvangen. Publishers kunnen bijvoorbeeld blogs, nieuwswebsites of online magazines zijn. Het voordeel van affiliate marketing is dat je alleen betaalt wanneer er daadwerkelijk een conversie plaatsvindt.

Overige vragen

Betaal ik vooruit of kan ik achteraf betalen?

Bij nieuwe klanten vragen we om een vooruitbetaling. Ben je voor een langere tijd klant van ons dan hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

Hoe betaal ik?

Onze accountant stuurt je een factuur die per bankoverschrijving of via PayPal voldaan kan worden.

Wat kan ik doen wanneer ik niet tevreden ben?

Laten we voorop stellen dat wij alleen streven naar tevreden klanten. Mocht je om welke reden dan ook ontevreden zijn, geef dit dan bij ons aan. Dan vinden we samen een gepaste oplossing.

Werken jullie ook met no cure, no pay constructies?

In sommige gevallen is dit mogelijk. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Schuiven naar boven